Elmúltál 18 éves?
Are you at least 18 years old?

A François pezsgő maga az elegancia


François filozófia

A több mint 130 éves múltra visszatekintő François pezsgők minden kortya ma is azt a különleges élményt nyújtják, amelyet mindig újra és újra szívesen átélünk. 

François pezsgős üveg

A François pezsgők készítése nagy kihívás a számunkra. Arra törekszünk, hogy a lehető legelegánsabb és legkomplexebb pezsgőt tudjuk a palackba varázsolni. Olyat, amibe nem elég egyszer beleszagolni, nem elég egyszer belekóstolni, hanem minden illat és korty valami újat nyújtson a fogyasztójának. Mindezt úgy, hogy a hosszabb érlelés ne tegye nehézkessé a pezsgőt, hanem éppen finommá, légiessé váljon, amikor is az apró buborékok „halkan” olvadnak szét a szánkban. Ott a helye minden jeles eseményen.

 François pezsgős dugó

A tradíciók tisztelete és megtartása mellett egy korszerű, nyitott és sokoldalú márkaként definiáljuk magunkat. Hagyományos eljárással készülő, mégis modern pezsgőt kínálunk az ínyenc pezsgőrajongóknak, amit olyanok fogyasztanak, akik tudják, mit akarnak és azt is tudják, ezt hogy érjék el. Akik komolyan veszik az életet, nem csak egyszerű kalandokat keresnek, hanem ragaszkodnak a különlegességek adta élményekhez.

Pezsgős üvegek